Befado gyerekcipő 213P131 rózsaszín szürke

A termék nem elérhető ;(

"A Befado 213P131 gyerekcipő a funkcionalitás és a bájos dizájn tökéletes kombinációja a legfiatalabb hölgyek számára. A gyönyörű rózsaszín és szürke színű PAPI modell olyan kis életkutatók számára készült, akik még csak az első, bizonytalan lépéseiket teszik meg.

Ebben a kulcsfontosságú fejlődési szakaszban a megfelelő lábbeli kiválasztása nem csak esztétikai, hanem mindenekelőtt egészség és biztonság kérdése. Ezért a Befado, a gyermekek kényes lábáról gondoskodva, olyan tanúsított cipőket hozott létre, amelyek elismerést nyertek az ortopédek körében. A profilozott cipő megfelelő védelmet és támogatást nyújt a baba számára.

A Befado 213P131 megelőző gyermekpapucsokat gondosan megtervezett, nyitott orrú lábbeli jellemzi, amely ideális megoldás a tavaszi és nyári napokra. A felsőrész kiváló minőségű, légáteresztő pamutszövetből készült, amely megakadályozza a lábak túlmelegedését és megőrzi higiéniáját és kényelmét. A lányok imádni fogják a finom rózsaszín színt divatos szürke akcentussal és a bájos nyúl motívumot, amely bájt ad, és kiemeli a cipőket a többi közül.

Az egészséges lépés alapja a speciálisan kialakított Flex-B rendszerű talp, amely lehetővé teszi a cipő aljának természetes meghajlását az ortopéd szakemberek által javasolt helyeken. Ennek köszönhetően a gyermek lábfeje zavartalanul és teljes mozgásszabadsággal fejlődhet.

A praktikus oldalról nézve a Befado megbízható rögzítési rendszert kínál, amely megkönnyíti a gyermek számára a cipő önálló felhúzását, és biztosítja, hogy a láb szilárdan a cipőben maradjon. A merev sarokpult emellett stabilizálja a sarkot, ami fontos a tartáshibák megelőzése érdekében.

A Befado 213P131 lábbelit kifejezetten azoknak a lányoknak tervezték, akik különlegesnek és kényelmesen érzik magukat, bárhol is legyenek. Minden pár cipő könnyű - az egyedi csomagolású termék súlya mindössze 0,3 kg, így a legfiatalabb felhasználók számára is tökéletes.

Összefoglalva, a Befado 213P131 rózsaszín szürke színű gyermekcipő nemcsak esztétikus és divatos, hanem mindenekelőtt ergonomikus és egészséges megoldás gyermeke lábára – egy olyan partner, aki segít neki biztonságosan felfedezni a világot.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: rózsaszín szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Kapcsok
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.3

Köszönjük megjegyzését.

|