Befado gyermekcipő 116Y275 sötétkék szürke

A termék nem elérhető ;(

A gyerekek tevékenysége gyakran nem ismer határokat – a játék, a futás, az ugrálás minden gyermek mindennapja. A megfelelő lábbeli kiválasztása, amely megbirkózik a végtelen energiájukkal, miközben támogatást és kényelmet biztosít, kulcsfontosságú a gyermekek egészséges fejlődése és biztonsága szempontjából. A Befado cipő pontosan ilyen - a 116Y275 modell visszafogott, de vonzó sötétkék és szürke színekben tökéletes választás minden gyermek számára.

A Befado gyártó híres arról, hogy olyan cipőket készít, amelyek esztétikus megjelenésük mellett a kis lábak egészségére és megfelelő fejlődésére helyezik a hangsúlyt. A 116Y275 gyermekcipők sem kivételek. A javasolt gyermekpapucsokat intenzív iskolai és otthoni használatra tervezték.

A papucsokat merev sarok jellemzi, amely garantálja a láb stabilitását. A sarok megfelelő merevítése fontos, különösen, ha a gyermekek növekvő és fejlődő lábáról van szó. A cipők stabil oldalai megtámasztják a lábfejet anélkül, hogy korlátoznák annak mozgását, a rugalmas talp pedig kényelmet és mozgásszabadságot biztosít. Ezenkívül az "Egészséges láb jele" tanúsítvány megerősíti, hogy a cipőt szakemberek, köztük ortopédusok ajánlják.

A Befado cipő felsőrésze légies pamutszövetből készült, amely lehetővé teszi a láb lélegzését, és megakadályozza a túlmelegedést még a legnagyobb tevékenységek során is. Ennek köszönhetően a cipőviselés higiéniája a legmagasabb szinten van, így számos probléma megelőzhető, például izzadt láb.

Érdemes odafigyelni a rögzítési rendszerre is - a rugalmas szalagok a legfiatalabb felhasználók számára is könnyen használhatók és gyors beállítást tesznek lehetővé, tökéletesen illeszkedve a cipőhöz.

A Befado 116Y275 gyermekcipő a kényelem, a funkcionalitás és a stílus kombinációja. A papucsok ezért megbízható társsá válnak az oktatás és a szórakozás folyamatában. A klasszikus stílust divatos ékezetekkel ötvöző színek miatt a cipők sok öltözékhez passzolnak, és a gyerekek és szüleik szívesen választják őket. A Befado által nyújtott minőség befektetés minden gyermek egészséges fejlődésébe és örömébe.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: haditengerészet szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik

Köszönjük megjegyzését.

|
|