Befado gyerekcipő 116X318 rózsaszín

14,88 EUR

A Befado 116X318 rózsaszínű, ezüst elemekkel díszített gyerekcipő tökéletes választás minden óvodai kalandot kezdő, vagy egyszerűen csak aktívan eltöltött kis hölgy számára. Ezeknek a cipőknek az egyedi kialakítása nemcsak kényelmet és biztonságot biztosít, hanem stílusos megjelenést is.

Az óvodáskorú gyermekek rendkívül aktívak, és sok időt töltenek fizikai játékkal. Ezért olyan fontos, hogy az általuk viselt lábbeli ne csak szép legyen, hanem mindenekelőtt funkcionális és biztonságos legyen a fejlődő lábfej számára. A Befado a legapróbb részletekre való odafigyeléséről ismert márka, melynek köszönhetően gyermekcipői élvezik a szülők bizalmát és a szakemberek ajánlását.

A Befado 116X318 gyerekcipők könnyű, rugalmas és légáteresztő talppal vannak ellátva, ami kulcsfontosságú a gyermek lábának egész napos kényelmének megőrzéséhez. Emellett a merev sarok és a stabil oldalak biztosítják a láb megfelelő pozícióban tartását, ami rendkívül fontos a kis lábak megfelelő fejlődéséhez. Az Egészséges láb jel bizonyítja, hogy a cipő megfelel a legmagasabb ortopédiai szabványoknak.

Egy másik fontos szempont az anyag, amelyből ezek a cipők készülnek. A pamutszövet kiváló légáteresztő képességet és higiéniát biztosít, ami rendkívül fontos a kicsi, aktív lábak számára.

Sőt, a Befado 116X318 dizájnját úgy alakították ki, hogy a legfiatalabb felhasználók is maguktól tudják felvenni és levenni cipőjüket a rugalmas szalagoknak köszönhetően. Ez nemcsak megkönnyíti az óvodások életét, hanem önállóságra is ösztönzi őket.

A "gyerekeknek" kategóriában a Befado gyerekpapucsok kínálata nemcsak funkcionalitásával, de varázsával is kitűnik. A rózsaszín szín ezüst kiegészítőkkel kombinálva minden kislányt egy igazi hercegnő cipőjében érezhet.

Az eredeti csomagolással kombinálva a Befado 116X318-as gyerekcipő nem csak praktikus választás, hanem ajándék ötlet is. Biztonság, funkcionalitás és esztétika – ez a három szó írja le legjobban a Befado lábbelik értékét.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Anyag: szövet
  • szex: lányok
  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • Szín: rózsaszín
  • Gyártó kód: BM164926

Köszönjük megjegyzését.

|