Befado gyerekcipő 116X317 szürke

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő 116X317 szürke - Tökéletes cipő kis felfedezőknek

A gyermek életének egy bizonyos szakaszában minden lépés, minden ugrás egy nagyobb kaland része. Ezért is fontos, hogy a kicsik olyan cipőkkel menjenek ezekre a mindennapi expedíciókra, amelyek nemcsak kimeríthetetlen felfedező vágyukat támogatják, hanem minden lépésnél kényelmet és egészséget biztosítanak. A Befado, a jól ismert gyerekcipők gyártója tökéletesen megérti ezeket az igényeket, amit tökéletesen tükröz a 116X317 szürke méretű gyerekcipő-modelljük.

Ezeket a rendkívül könnyű és rugalmas cipőket az aktív óvodások szem előtt tartásával tervezték. A légáteresztő és megfelelő stabilitást biztosító talp használatának köszönhetően a gyerekek egész nap élvezhetik a kényelmet. A megemelt sarokkal és stabil oldalakkal a talp megfelelő, egészséges helyzetben tartja a lábfejet, ami rendkívül fontos a gyermek életének első éveiben.

A levegős pamutszövetből készült felsőrész a cipő másik előnye. Nemcsak a viselet kényelmét, hanem a higiéniát is biztosítják, aminek köszönhetően a kis lábak még a legaktívabb napon is "lélegezhetnek". Ez nemcsak az idilli sétákra vonatkozik, hanem az óvodában vagy a játszótéren való őrült futásra és játékra is.

A Befado cipők másik egyedülálló tulajdonsága, hogy a gyerekek könnyedén felvehetik magukra. A gumiszalagoknak köszönhetően a kicsik függetlennek érezhetik magukat, és büszkén mutatják meg, hogy ezt maguk is meg tudják csinálni. Ezen kívül ezek a cipők „Egészséges lábjel” tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely az ortopédusok ajánlása, és megerősíti, hogy a lábbeli támogatja a láb megfelelő fejlődését.

A 116X317-es szürke, további rózsaszín ékezetekkel ellátott, kifejezetten lányoknak tervezett modell nem csak az egészség és a kényelem garanciája. Stílusos kiegészítője is minden gyerekruhának. Ezek a cipők tökéletesek mindennapi használatra, iskolába, sétához vagy otthoni játékhoz.

A Befado márka által keltett bizalom nemcsak a kiváló minőségű anyagokból és az érdekes dizájnból fakad, hanem a részletekre való odafigyelésből is, mint például a merev sarokpult vagy a tanúsítványok. Ezért, amikor a Befado 116X317 szürke színű gyermekcipő vásárlása mellett döntenek, a szülők biztosak lehetnek abban, hogy nemcsak a kényelmet és biztonságot választják gyermekeik számára, hanem a lábuk egészséges fejlődésébe is fektetnek. A Befado segítségével egy óvodás minden lépése biztonságos és kellemes kalanddá válik.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: szürke
  • Foltszín: rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.3

Köszönjük megjegyzését.

|