Befado gyerekcipő 114X519 szürke

A termék nem elérhető ;(

A Befado 114X519-es modell gyerekcipő a stílus, a kényelem és a gondoskodás egyedülálló kombinációja a legfiatalabb lábak egészséges fejlődéséért. Olyan aktív lányok számára készült, akiknek kényelmes és biztonságos lábbelire van szükségük a mindennapi kalandokhoz.

A finom, univerzális szürke szín finoman hozzáadott rózsaszín ékezetekkel kombinálva a balerinacipőket tökéletesen passzol a legkülönfélébb stílusokhoz, az alkalmitól a formálisabbig. Kiváló minőségű anyagból készültek, garantálják a légáteresztést és a viselési kényelmet, függetlenül a napszaktól és a tevékenység típusától.

A Befado lábbelik egyik legfontosabb tulajdonsága a merev sarok ellentét - egy felbecsülhetetlen értékű elem, amely támogatja a megfelelő sarokpozíciót és a láb stabilitását. Ennek köszönhetően a szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik olyan cipőt viselnek, amely nemcsak vonzó megjelenésű, hanem lábuk egészségét és megfelelő fejlődését is biztosítja.

Ezenkívül a 114X519-es balerinákat az Egészséges láb jel tanúsítja. Ez a bizonyíték arra, hogy a lábbeli megfelel a szigorú ortopédiai kritériumoknak, így a gyerekek a legjobbat nyújtják a gyermekcipők kínálatából. A cipő barátságos kialakítása támogatja a láb természetes fejlődését, miközben számos ortopédiai problémát megelőz.

A tépőzár egy funkcionális és jól átgondolt rögzítési mód, amely lehetővé teszi a gyermek számára a cipő egyszerű és gyors fel- és levételét. Ez is egy kiváló módszer a cipő tökéletes illeszkedésére a lábfejhez.

A Befado, mint gyártó tisztában van azzal, hogy mennyire fontos a gyerekek fejlődésének korai szakasza, ezért a balerinacipőik nem csak esztétikusak, de mindenekelőtt praktikusak és biztonságosak a kicsi lábaknak. Az eredeti csomagolás biztosítja a termék biztonságos és sértetlen megérkezését.

Csomagoláskor mindössze 0,3 kg súlyú, ezek a cipők rendkívül könnyűek, ami fontos szempont a gyerekcipőknél. Ez a könnyedség mozgásszabadságot biztosít a gyerekeknek, és nem okoz további terhet a lábnak.

A 114X519-es Befado gyermekcipő modell kiválasztásával gyermekeink egészségébe és kényelmébe fektetünk be, miközben minden alkalomra biztosítjuk divatos és esztétikus megjelenésüket.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: szürke
  • Foltszín: rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.3

Köszönjük megjegyzését.

|