Befado gyerekcipő 114X513 rózsaszín

15,12 EUR

Gyermekeink számára a tökéletes óvodai lábbeli kiválasztása azon döntések közé tartozik, amelyek közvetlenül befolyásolják kényelmüket és egészséges fejlődésüket. A Befado 114X513 méretű, rózsaszín és szürke árnyalatú gyermekcipő egy olyan ajánlat, amely megfelel ezeknek a követelményeknek, sőt még többnek is. A Befado lábbeligyártó számára a maximális kényelem és biztonság biztosítása a kis lábak számára az elsődleges szempont.

Ezeknek a cipőknek a felsőrésze kiváló minőségű pamutszövetből készült, amely nemcsak kellemes tapintású, hanem kiváló lábszellőzést is biztosít. Ennek köszönhetően a kicsik egész napos kényelmet élvezhetnek anélkül, hogy aggódnának a túlzott izzadás vagy kellemetlen érzés miatt. Ezenkívül ez az anyag megkönnyíti a cipőhigiénia betartását, ami rendkívül fontos az óvodában aktívan eltöltött kisgyermekek számára.

A cipők kialakítása úgy lett átgondolva, hogy megfeleljen a különböző lábfelépítésű gyerekek igényeinek. Rugalmasságának és jól illeszkedő képességének köszönhetően a Befado lábbeli normál és keskenyebb talpú gyerekeknek egyaránt ajánlott. Sőt, az érdekes dizájn – a rózsaszín és a szürke kombinációja – minden bizonnyal tetszeni fog a kis divatosoknak, és arra ösztönzi őket, hogy önállóan vegyék fel és hordják ezt a cipőt.

A Befado 114X513 gyermekcipők egyik legfontosabb jellemzője, hogy a gyermek könnyen fel- és leveheti, ami a tépőzár használatának köszönhetően lehetséges. Ez egy olyan megoldás, amely nemcsak a kis kezek finommotorikáját támogatja, hanem önállóságra is tanít. A gyermek könnyen felkészülhet az óvodába, vagy hazajöhet, és gyorsan izzad.

A biztonság egy másik szempont, amelyet a Befado gyártó nem hagyott figyelmen kívül. A lábbelinek számos tanúsítványa van, köztük az Egészséges Láb Jel, amelyet a szülők és a szakemberek értékelnek, és megerősítik, hogy a cipőt a kis lábak egészséges fejlődését szem előtt tartva tervezték. Ezenkívül a merev sarokpult megfelelő alátámasztást biztosít a lábnak, ami különösen fontos azoknak a gyerekeknek, akik sok órát töltenek tevékenységgel az óvodában.

Összefoglalva, a Befado 114X513 gyermekcipő tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik olyan óvodai cipőt keresnek, amely egyesíti a kiváló minőségű anyagokat, a biztonságot, a kényelmet és a vonzó dizájnt. Ezeknek a cipőknek köszönhetően minden játékkal vagy tanulással töltött nap még kellemesebb lesz a kis lábaknak.

  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • karakter: hiánya
  • Szín: rózsaszín
  • Foltszín: szürke
  • Anyag: szövet
  • szex: lányok
  • Gyártó kód: BM164914

Köszönjük megjegyzését.

|