Befado gyerekcipő 114X511 rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő - Kényelem és biztonság a kis lábaknak

A szülők tudják, mennyire fontos megtalálni a megfelelő lábbelit gyermekük számára – különösen, ha az óvodában való aktív időtöltésről van szó. A Befado 114X511 modell egy gyermekpapucs, amely tökéletesen ötvözi a kényelmet, a stílust és a fejlődő lábak ápolását.

Ezeknek az aranyos, rózsaszín és szürke cipőknek az a fő jellemzője, hogy megfelelnek egy aktív kisgyermek igényeinek. A lélegző pamutszövetből készült felsőrész magas szintű higiéniát és kényelmes viseletet garantál egész nap. A gyermekek lábának légzésre van szüksége, ezért az egészség és a frissesség megőrzése szempontjából kulcsfontosságú a légáteresztő képességet elősegítő anyagok kiválasztása.

A Befado által tervezett papucsok a finom, esztétikus megjelenésre összpontosítanak, miközben optikailag csökkentik a láb megjelenését. Ez különösen praktikus a keskenyebb és kisebb lábfejű gyermekek számára, mert a lábbeli tökéletesen illeszkedik anélkül, hogy akadályozná az egészséges fejlődést. A tépőzáras tépőzár fantasztikus választás, mivel megkönnyíti a kicsik számára, hogy maguk is felvehessék a cipőjüket. Ennek köszönhetően a gyermek önállóságot tanul, ugyanakkor könnyedén felkészülhet a játékra vagy az étkezésre.

A biztonság elsődleges szempont minden gyermekeknek szánt terméknél. A Befado cipő nemcsak a szülők bizalmát, hanem a szakemberek elismerését is elnyerte – ezt erősíti meg a márka által megszerzett Egészséges láb védjegy. A merev sarokpult további lábstabilizálást biztosít, ami rendkívül fontos a gyermekcipőkben.

A Befado egy olyan gyártó, amely évek óta gyermekcipők tervezésére szakosodott, különös figyelmet fordítva azok funkcionalitására és a használat egészségügyi szempontjaira. Az ettől a márkától származó gyermekpapucs kiválasztása befektetés a gyermek egészséges fejlődésébe és a gondozók nyugalmába.

A gyerekcipő kategóriában a Befado 114X511 papucsok a bájos rózsaszín színnek köszönhetően frissességet, a könnyű tépőzáras rögzítésnek köszönhetően praktikum és ami a legfontosabb a kis lábak kényelmét és biztonságát hozzák. Mindezt a márka eredeti csomagolásában szállítjuk, minden kis óvodás örömére készen.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • Szín: rózsaszín
  • Anyag: szövet
  • szex: lányok
  • Gyártó kód: BM164915

Köszönjük megjegyzését.

|