Befado gyermekcipő 114X351 kék szürke

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő 114X351: Kék-szürke kényelmes papucs óvodába

A szülők számára a megfelelő lábbeli kiválasztása gyermekeik számára nemcsak esztétikai szempont, hanem mindenekelőtt egészség és kényelem. A Befado, az ismert gyerekcipők gyártója a legkisebbek és gondozóik igényeit elégíti ki a 114X351-es modell bemutatásával kék és szürke árnyalatokban.

A Befado óvodai cipő a gyerekek lábának egész napos kényelmét garantálja. Légáteresztő pamutszövetből készültek, biztosítják a szükséges higiéniát és légáteresztő képességet, ami döntő fontosságú az óvodások túlterheltségét és az általuk végzett tevékenységek sokféleségét tekintve.

A lábbeli kialakítását gondosan átgondolták, hogy megfeleljen a fiatal felhasználók igényeinek. A felsőrész nem csak vonzó megjelenésű, de hatékonyan alkalmazkodik a lábfejhez, ami különösen fontos a keskenyebb és finomabb lábfejű gyermekek számára. Ráadásul a tépőzáras rögzítési rendszernek köszönhetően a legkisebbek önállóan is kezelhetik a cipőket, fejlesztve önállóságukat és motorikus készségeiket.

A biztonság elsődleges szempont, ezért a Befado gyerekpapucsok merev sarokkal vannak felszerelve, és a Healthy Foot Sign tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ez megerősíti, hogy a lábbeli megfelel a szigorú szabványoknak, és az ortopéd is ajánlja, ami azt jelenti, hogy a szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik lába megfelelően fejlődik és védve lesz.

A termék a Gyerekpapucsok kategóriába tartozik, lányoknak szól, és szemet gyönyörködtető színekben – a kék és a szürke kombinációjában – érkezik. Ezek a színek vonzóvá teszik a cipőket sok kis divatos számára, ugyanakkor sok ruhához passzolnak.

A gyermek lába mind játék, mind tanulás közben teljesen védett, így a szülők biztosak lehetnek abban, hogy olyan terméket választanak gyermekük számára, amely minden részletében megfelel a kis ember igényeinek.

Összefoglalva, a Befado 114X351 papucs a funkcionalitás, a biztonság és az esztétika tökéletes kombinációja, amelyet az aktív és kíváncsi óvodások számára fejlesztettek ki. Kiváló minőségű anyagok és kidolgozás, a láb egészséges fejlődésére való odafigyelés és a tetszetős dizájn jellemzi őket, így minden szülő és gyermeke számára nagyszerű választás.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Szín: kék szürke

Köszönjük megjegyzését.

|