Ren But Ballerinák lányoknak, íjjal Ren 1466 rózsaszín

36,86 USD
31% olcsóbb
54,00 USD
Ballerinák íjjal Ren De 1466 rózsaszín / flamingók
A lányok balerinái évek óta a legdivatosabb cipők minden lány számára. Kisgyermekek esetében alapvető fontosságú, hogy a lábbeli merev sarokkal rendelkezzen - ennek köszönhetően megvédi a bokat a sérülésektől, amelyeket a láb helytelen elhelyezése eredményez. Ezen túlmenően a gyermekpumpa kényelmes tépőzáras rögzítéssel rendelkezik a boka körül - ez sokkal könnyebbé teszi a szülőknek a finom gyermek lábához való levetést és a cipő behelyezését, valamint arra ösztönzi a gyermeket, hogy próbálja meg levenni.
A Ren cipő Ezüst-ionokkal finomítva azonban megfelel a szülők és gyermekek összes követelményének, mind a kényelem, a teljesítmény és a cipő megjelenése szempontjából. Finom, rózsaszín színű, flamingó motívumokkal ellátott szivattyúk és a cipő elején található íj természetes bőrből készülnek, kényelmes, csúszásmentes talppal, nagy tapadással. Kontúrált talpbetétük megakadályozza a gyengéd gyermek lábának deformációját, lehetővé teszi a bőr szabad légzését és biztosítja a cipő kényelmes használatát.

Az aranyos lányok balerinái bájos íjjal rendelkeznek. A kislány örömmel veszi ezt a cipőt. Merev sarok, ez a cipők nagy előnye, mivel a lábukban kényelmesen érzi magát. A cipő ezüst ionokkal finomított. A lábbeli természetes bőrből készül. Nagyon kényelmes. A gyermek lába nem fárad el.

Köszönjük, hogy megjegyzést fűzött hozzá.

|