Ren But Balerinák lányoknak íjjal Ren De 1466 rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

Balerinák íjjal Ren De 1466 rózsaszín / flamingó
A lányok balerinái évek óta a legdivatosabb lábbelik minden lány számára. A kisgyermekek esetében fontos, hogy a lábbeli merev saroktartóval rendelkezzen - ennek köszönhetően védi a bokaízületet a talajra helytelen lábhelyzetből adódó sérülések ellen. Ezenkívül a gyermekpumpáknak kényelmes tépőzáras rögzítéssel kell rendelkezniük a boka körül - ez sokkal könnyebbé teszi a szülők számára a cipő eltávolítását és felhelyezését a gyermek finom lábára, valamint ösztönzi a gyereket arra, hogy saját maga próbáljon ki lábbelit.
Ren De az ezüstionokkal dúsított cipők megfelelnek a szülők és a gyermekek minden követelményének, mind a kényelem, mind a kivitelezés, mind a cipők megjelenése tekintetében. A finom rózsaszín színű, flamingó motívumokkal ellátott szivattyúk és a cipő elején egy íj természetes bőrből készülnek, kényelmes, csúszásmentes talppal, nagy tapadással. Kontúros talpbetétjük megakadályozza a finom gyermekláb deformációit, lehetővé teszi a bőr szabad lélegzését és biztosítja a cipők használatának kényelmét.

A gyönyörű lányok balerináinak szép íja van. Egy kislány örülni fog ezeknek a cipőknek. A merev sarkú számláló nagy előnye ezeknek a cipőknek, mert a láb kényelmesen érzi magát bennük. A cipő ezüst ionokkal finomított. A cipő természetes bőrből készült. Nagyon kényelmes. A gyermek lába nem fárad el.

Köszönjük megjegyzését.

|