blog

Legutóbbi bejegyzések
Hogyan válasszuk ki az elegáns cipőt a férfiak számára? Martensy, a legkényelmesebb lábbeli ősszel és télen Hogyan kell ápolni a bőr cipőt? Alkalmi cipő alkalmi stílushoz - hogyan kell viselni? Csúszós lábak, kopások, tyúkszem - hogyan válasszuk ki a cipőt, hogy ne szenvedjen? Őszi csizma - mit válasszunk? Csizma kemény télhez - mit válasszon? Könnyű gyalogos cipő munkahelyi Sportcipő alkalmi stílusban Hogyan lehet eltávolítani a penész a cipőből?
2019-11-29
A karácsony és a szilveszter egyre inkább közeledik, ezért érdemes most elegáns cipőt vásárolni ezekre az alkalmakra. Sokféle lehetőség van a piacon, de melyik fizeti ki a legjobban? Ebben a cikkben olyan információkat talál, amelyek lehetővé teszik a cipő megfelelő megválasztását, hogy a vásárolt lábbeli több évig szolgálja Önt.
2019-11-11
A múlt század 90-es évek divatja iránti érdeklődés növekedésével a marten népszerűvé vált. Annak ellenére, hogy röviddel a második világháború után tervezték őket Németországban tervezni, valójában soha nem mentek ki a divatból. Lehet, hogy a legjobban társítja őket a punk és a vigyorral, ám ezek nem csak a tinédzserek számára készültek. Ebben a cikkben információkat talál róluk, valamint számos stílus-javaslatot.
2019-11-03
A bőr cipő gondozást és figyelmet igényel. Miért? Ennek oka elsősorban az a tény, hogy sokkal többet költenek ilyen lábbelikre, mint műanyag lábbelikre. Tehát meg akarjuk hosszabbítani életüket. A második ok a használati kényelem - a bőrcipők rendkívül kényelmesek, alkalmazkodnak a lábához és garantálják a viselés örömét, még akkor is, ha órákig lábainkat tartjuk. Tehát azt javasoljuk, hogyan kell gondozni a bőr cipőt, hogy biztosítsák azok élettartamát? Ismerje meg tippeinket!
2019-11-03
Mindenkinek megvannak a saját preferenciái a ruházati stílus szempontjából. Ha a mindennapi lazabb és kényelmesebb kombinációkat választja, akkor a szekrényében nem szabad hiányozni a sportcipőből. Javasoljuk, hogyan lehet ezeket kombinálni az alkalmi stilizálásokkal, és felfedjük, hogy mely modellek hordozzák ezen a szezonon!
2019-11-03
Esztétikai okokból és a divat miatt a lábát gyakran kényelmetlen lábbelinek teheti ki, például túl magas sarkú cipő vagy páratlan méretű cipő. A kellemetlen és egészségtelen cipő fájdalmas kopáshoz, tyúkszemhez és akár halluxushoz is vezethet. Ezért érdemes emlékezni arra, hogy a lábad gondozása befektetés az egészségébe. Ellenőrizze, hogyan válasszon cipőt, hogy ne szenvedjen.
2019-11-03
Az ünnepek észrevehetetlenül véget értek. A napok egyre rövidebbek, hűvösebbek és komorok. Tehát itt az ideje, hogy változtassa meg a ruhásszekrényét, hogy illeszkedjen az őszi időjáráshoz. A jó minőségű cipő fontos szerepet játszik itt - kényelmesnek, melegnek és lehetőleg vízállónak kell lennie. Nem rejthető el, hogy ősszel az időjárás felszámolhat. Javasoljuk, melyik őszi csizmát válasszon, és melyek a legmelegebb modellek!
2019-11-03
A tél évek óta meglepő sofőrök. Noha a hideg hónapok jönnek, és itt az ideje, hogy feltegye a téli gumiabroncsokat - a járművezetők meglepődnek. Ne hagyja, hogy ez meglepjen a divat szempontjából. Győződjön meg róla, hogy téli csizmája van-e előre. Ezeknek melegnek, vízállónak és rendkívül kényelmeseknek kell lenniük. Javasoljuk, mi lesz a legjobb a nők számára, és melyik a férfiak számára!
2019-11-03
Az ősz és a tél az az évszak, amikor kénytelenek vagyunk nehéz, meleg és vízálló cipőt viselni. Ennek köszönhetően biztosítjuk a megfelelő hőellátást és csökkentjük a megfázás kockázatát. Nehéz elképzelni, hogy az egész napi munkát ilyen cipőben töltse. Tehát azt javasoljuk, hogy mely munkahelyi könnyű gyalogos cipő lesz a legjobb. Bemutatjuk a férfiak és a nők számára egyaránt alkalmas modelleket.
2019-11-03
Cipők, cipők, cipők, cipők - sokféle sportcipő létezik. Mindegyikben van egy közös dolog - a kényelem. Tehát nehéz csak tevékenységekhez vagy sporthoz hordni, mivel minden nap használhatja. Tehát a sportcipő tökéletes az alkalmi stilizáláshoz. Hogyan lehet őket összerakni? Mely modelleket kell választania, hogy elegánsnak tűnjön? Lássuk!
2019-11-03
Amikor cipőt készít az új szezonra, kellemetlen meglepetést tapasztalhat meg. A cipőfehér bevonat, amely különösen a fekete cipőnél könnyen észrevehető, penészgomba alakulhat ki. A radar színe néha szürke, zöldes vagy barna. Minden bizonnyal felismeri az alagsorokra jellemző kellemetlen, szagtalan illat alapján. Az ilyen penész megtalálható mind a természetes, mind a műanyag lábbeliben. Hogyan viselkedni vele? Hogyan lehet eltávolítani a penész a cipőből?
2019-10-29
A cipőket általában a stilizálás kiegészítéseként kezelik, de ebben a szezonban annyi őrült lehetőség van, hogy érdemes kipróbálni valami újat. Ha attól tart, hogy az ilyen típusú variációk nem alkalmasak mindennapi használatra, akkor ez a cikk meggondolja magát.
2019-10-16
Nem ismerek egy nőt, akinek nem lenne legalább egy nadrágja a ruhásszekrényében, és önnek is vannak nekik. Az élet intenzitásánál sokkal praktikusabbak, mint a ruhák és a szoknyák. Gondolkodnia kellett már azon, hogy milyen cipőt válasszon egy adott modellhez, hogy a legjobban lássa meg, és ez a cikk segít abban.
2019-10-04
Az őszi naptár nemrég kezdődött, és a fákon megjelentek az első sárga levelek, ami azt jelenti, hogy az utolsó csengő új lábbelik vásárlására.
2019-09-16
Az előző cikk folytatásával ezúttal megfontoljuk más őszi cipők készítését minden esős expedícióhoz. Szekrényünkben minden bizonnyal sokféle lábbeli található, amelyekkel a megfelelő módon gondoskodni kell. Nem mindenki használ bőrblakot. Fontoljuk meg, hogyan lehet ápolni más cipőket röviddel a szezon előtt.
2019-09-09
A bőr cipő szinte minden őszi szezonban kötelező. Nekik köszönhetően nagyszerű stilizálást választhat, és ugyanakkor garantálja, hogy a cipő ellenáll a legkeményebb időjárási ingadozásoknak. A bőrcipőt azonban nem szabad békén hagyni. Pontosan mit jelent ez? Hogy érdemes őket különféle módon gondozni. Ennek köszönhetően egész őszig kiterjesztjük a bennük való járás örömét.
2019-09-03
A tél nem a legnépszerűbb idő a házassághoz. Egyes párok azonban a rövid határidő, alacsonyabb ár vagy egyszerűen a preferenciák miatt úgy döntnek, hogy a téli szezonban házasodnak. Akkor felmerül a kérdés a vendégek körében - milyen téli esküvői cipő? Cserélnie kell cipőt a váltásért? Vagy talán pumpákban vagy cipőkben is? Eloszlatjuk a kétségeket és tanácsot adunk arra, hogy melyik modellt választjuk!
2019-09-03
A nyár minden bizonnyal a legnépszerűbb esküvői idő. A fiatalok szívesen élvezik az időjárás varázsait. A vendégek számára ez is kényelmes idő - az ünnepek elősegítik a nyaralást és a kirándulásokat, és a külső időjárás arra ösztönzi, hogy találkozzon szeretteivel és hajnalig bulizhasson. Felmerül a kérdés - milyen cipő van egy nyári esküvőre! Úgy döntöttünk, hogy összegyűjti a legfontosabb információkat, amelyek segítenek döntésének meghozatalában. Itt vannak a tippek!
2019-09-03
A növekvő napok, a magasabb hőmérsékletek és az erős ragyogó nap miatt a tavasz a lelkesen választott esküvői évszak. Március közepétől júniusig az időjárási viszonyok nagymértékben eltérnek, ezért kétségek merülnek fel arról, hogy melyik cipőt kell viselni tavasszal. Ezért úgy döntöttünk, hogy készítünk egy maroknyi inspirációt, amely segít döntéshozatalában. Azt tanácsoljuk, hogy a tavaszi esküvőhöz melyik cipő működik hölgyek és uraim számára!
2019-09-03
Az arany lengyel ősz - a nap kissé elhalványult, a levelek arany színe és a még mindig viszonylag magas hőmérséklet azt jelenti, hogy szeptember és október olyan hónapok, amikor a fiatal párok úgy döntenek, hogy szeretik a sírt. Az időjárás azonban néha csalódást okoz, ezért az esküvői vendégek kíváncsi, hogy milyen ruhát készítsenek a napra. Azt tanácsoljuk, milyen őszi esküvői cipők lesznek a legjobbak!
2019-08-19
Ezt a kérdést nemcsak a hölgyek, hanem az urak kérdezik. A cipő a szekrény azon része, amely soha nem túl sok, különösen azért, mert az évszakok ilyen gyorsan változnak. És a nyári időjárás nem mindig szép és forró. Augusztusban már üdvözöltek minket - egy hónapban egyre több vihar és heves esőzések fordulnak elő.
2019-08-12
Feltesszük ezt a kérdést - IGEN! - most. Bár csak augusztus közepe van, ezen a ponton érdemes megnézni a gardróbját. Lehet, hogy az ünnepi idény véget ért, de van időnk az őszi előtti takarítás elvégzésére.
2019-08-04
A nők elegáns bokacsizmái jelenleg az egyik legnépszerűbb lábbeli típus. A választás óriási - mind az ék, mind a lábbeli csizma, valamint a kényelmes kutyák stilizálhatók, hogy elegánsnak és elegánsnak tűnjenek, ugyanakkor nagyon funkcionálisak is. Fontos a jó minőségű, tartós és stabil cipő választása. Javasoljuk, milyen elegáns női bokacsizmát érdemes választani ebben a szezonban!
2019-08-04
A megfelelő babacipő kiválasztása nem olyan egyszerű. Gyermekeink biztonsága miatt aggódva szeretnénk olyan cipőt választani, amely biztosítja a legnagyobb kényelmet, a láb stabilitását, és nem dörzsöli vagy gyengíti a gyermeket. Fontos szempont a megfelelő anyag, amelyből készülnek. A boka magas csizma jó választás, amely biztosítja a gyermekek lábának megfelelő stabilitását. Az alábbi cikkben tanácsot adunk Önnek, hogy melyik cipőnek kell a legmegfelelőbbnek lennie a gyermekek boka számára.
2019-08-04
Nyáron a ruhásszekrény tele színes, szellős ruhákkal és rövid nadrágokkal. Amint a hőmérséklet megemelkedik, kicseréljük a teljes ruhásszekrényt egy könnyű és kényelmes ruhára. Sok nő azonban azon töprengett, hogy a nyári cipők közül melyik a legjobb dönteni. Fontos, hogy szellősek és kényelmesek legyenek, ugyanakkor divatosak és megfelelő anyagokból készüljenek. Segítünk, és javasoljuk, melyik nyári cipőt kell választani ebben a szezonban!
2019-08-04
A gyerekekkel folytatott hegyi kirándulás kiválasztásakor gyakran azon gondolkodunk, milyen cipőt válasszon. Azt akarjuk, hogy kényelmes, kényelmes és tartós legyen. Fontos az is, hogy a gyermek lábát megfelelő stabilizációval és párnákkal látjuk el. Bemutatjuk a hegyekben való, gyermekeknek szóló cipő-javaslatunkat.
2019-05-07
A külföldi kirándulásokhoz való hozzáférés azt jelenti, hogy még a lengyelek számára is a nyár egész évben tarthat. Bár a hivatalos szezon csak június elején kezdődik, sok nyaraló úgy dönt, hogy áprilisban vagy májusban vakációzik. Ne felejtsen el praktikus úszócipőt venni az utazáshoz. Ha divatot akarunk kérni a szálloda területén, válasszuk az egyik divatos modellt az idei ünnepekre.
2019-05-07
Amikor elképzeljük, hogy néz ki egy gyönyörű, magabiztos és szexi nő, a kép fő helyét csapok veszik fel. A magas sarkú cipő, amely a divatházak szerint nem lehet kevesebb, mint 9 centiméter, a nagyvállalatoknál a ruhadarab kívánatos elemévé vált és a nőiesség értékes tulajdonsága a randevúk során. Ki találta fel a sarkot, és hogyan került az ilyen típusú lábbeli a divatkánonba?
2019-05-07
Nehéz, hatalmas lábbeli, katonai modellek alapján, amely elsősorban a szubkultúrákhoz kapcsolódik, amelyek a zene meghatározott műfajai - rock, punk és metal - körül koncentrálódnak. Így írhatja le agyagját dióhéjban. A jellegzetes kötéssel, magas bőr felsőrésszel és masszív talppal sok ezer tinédzser és felnőtt szeret - nőket és férfiakat - szerte a világon. Javasoljuk, hogyan lehet stilizálást létrehozni a főszerepben üvegekkel, hogy azok tulajdonosai nőiesnek látszanak és jól érezzék magukat.
2019-05-07
A cipők tartósan beléptek a gyermekek és felnőttek divatkánonjába. Ez a kényelmes sportcipő sok stílushoz illeszkedik. A szülők szívesen vásárolnak cipőt gyermekeik számára, mert könnyen felvehetők, könnyűek és lábukra néznek ki. Mit kell keresni, ha a tökéletes cipőt keres, és mi a legjobb cipő egy kisgyermek számára?
2019-05-07
A tavasz eleje a legjobb alkalom a kerékpár-szezon megkezdésére. A kikapcsolódáshoz a kétkerekű motorosral nincs szükség speciális felszerelésre. Ha a mérőn megjelenő szám naponta növekszik, akkor érdemes megfontolni a kerékpárcipőt. Nekik köszönhetően a két keréken való mozgás valódi öröm lesz. Melyik kerékpáros cipő lesz a legjobb?
2019-05-07
Minden nyáron, amikor a meleg elárasztja az égboltot, a divat szerelmeseinek kíváncsi, hogyan lehet ötvözni az elegáns megjelenést és a kényelem érzetét. Érdekes ötlet egy stílus kialakítása, amelyben a főszerepben elegáns rövidnadrág található. A rövid nadrágot mind a férfiak, mind a nők egyaránt szívesen választják, és a nyári ruházat kötelező eleme. Javasoljuk, hogy mely cipők lesznek a legmegfelelőbbek a rövidnadrághoz a közelgő szezonban.
2019-05-07
A gyermek számára az első cipő kiválasztása kihívást jelenthet a szülők számára. Sok ortopéd sebésznek javasoljuk, hogy a kisgyermek lábát az első lépések megtöltésére készítse el megfelelően illesztett cipőben. A szülőknek gyakran kétségeik vannak és azon gondolkodnak, hogy milyen lábbelit válasszon, hogy a kisgyermek megtanulja járni. Javasoljuk, hogy mi lesz az első babacipő a legjobb.
2019-05-07
Minden anya arról álmodik, hogy gyermeke gyönyörű és elegánsnak tűnik az elsőáldozás során. Májusban csodálhatják az egyházak elõtt összegyûlt szépen öltözött gyermekeket - fehér ruhákba öltözött lányok hajra koszorúkkal és fiúk öltönyökkel. Javasoljuk, hogy mely cipők lesznek a legmegfelelőbbek az elsőáldozáshoz.
2019-05-07
Ha a hő melegszik az égből, és a város lefedi a forró levegőt, a fedett cipőben való séta valódi vágás. A divatkánonok már régen megváltoztak, és a szandál a városi stílus fontos elemévé vált. A mediterrán országokból származó férfiak nagy befolyással vannak a nyári trendekre. Az ottani férfiak megtanultak a kényelmes és divatos stilizálások megalkotását. Javasoljuk, milyen szandált viselhet egy elegáns ember.
2019-05-07
A cipők kétségkívül az egyik legnépszerűbb és leginkább kopott cipő. Egyesíti a generációkat és a szakmákat - a sztárok, a színészek, az újságírók, a bloggerek és az általános iskolás gyerekek viselik őket. A jellegzetes, fehér talp divatja már évtizedek óta folyamatosan a világon van. Honnan származtak a cipők és mi tette őket ilyen híressé?
2019-05-07
Coco Chanel és Greta Garbo, amikor kölcsönvett ruhákat a férfi szekrényből, tudták, mit csinálnak. A hölgyek jól néznek ki ütő és dzsekik nadrágját. Ez a készlet egy kényelmes egyenruha, amely szabadon stilizálható. Kiválóan működik hivatalos rendezvényeken és társasági összejöveteleken. Javasoljuk, hogy melyik cipő illeszkedik a legjobban a női ruhahoz.
2019-03-31
Néhány hét múlva eljön hozzánk a tavasz. A városi parkok és terek tele lesznek sétálókkal és szabadtéri sportok szerelmeseivel. A melegebb hónapok remek alkalom, hogy a kalandot a terepen futással és a figurával nyár előtt kezdjék el. A legfontosabb a kocogáshoz való megfelelő felkészülés. Javasoljuk, hogy melyik női cipő lesz a legdivatosabb 2019 tavaszán.
2019-03-31
Az üzleti utazáshoz megfelelő ruhát és kiegészítőket kell csomagolni. A helyszínen elegánsan meg kell jelennünk a hivatalos üléseken és a szabadidőben is, amelyet a szervező biztosan gondosan megtervez. Ez azt jelenti, hogy egy jól csomagolt bőröndben formális készletnek és alkalmi ruhának kell lennie. Javasoljuk, hogy milyen női és férfi cipőt válasszon üzleti útra, hogy jól érezze magát és jól nézzen ki.
2019-03-31
A tavasz érkezése ideje a legfiatalabb embereknek sétákra és szabadtéri tevékenységekre. Mint a skandinávok mondják - nincs rossz idő, csak nem megfelelő ruházat. Ezért divatos tavaszi csizmát biztosítunk gyermekeinknek, amelyben a kicsik esős tavaszi napokon szabadon járhatnak és pocsolyt zuhanyozhatnak. Azt tanácsoljuk, hogyan válasszuk ki a csecsemőkutyákat, hogy kényelmesek legyenek és élvezhessék a legfiatalabbokat.
2019-03-31
A külföldre utazás nagyszerű lehetőséget kínál különféle kultúrák megismerésére, az ízek felfedezésére és a gyönyörű kilátások csodálására. A legjobb, ha új helyeket fedez fel egyedül, helyi közlekedési eszközökkel vagy csak sétálva. Az emlékek létrehozásának megbízható módja a független expedíciók, amelyek során az idegen országok saját lábukkal megismerik egymást. A külföldi utazás tervezésekor ügyeljen a megfelelő lábbelikre. Segítünk Önnek olyan cipő kiválasztásában, amely turisztikai utazások során a legjobban működik.
2019-03-08
Visszatérve térünk vissza a sportcipő témájához. Nem csoda - ebben az évben érdemes sportos, egészséges tevékenységeket fogadni, amelyeknek köszönhetően a tél után újjáéledünk. A futás és a kerékpározás egyre népszerűbbé válik, valamint a különféle csapatjátékok. Tehát találjuk meg magunkat ebben az egészben. Használjuk sportcipőnk használatát is, amelyet ajánlott vásárolni!
2019-03-01
Uraim, itt az ideje neked! A tavasz gyorsan közeledik. A hölgyek már elvégezték a cipők kezdeti kiválasztását, és tudják, mire számíthatnak az új szezonban. Azt is tudják, mit kell vásárolni, hogy szép és divatos legyen, függetlenül a szezontól, még a legészségesebbtől is. És férfiak? Nem hagyhatnak hátra!
2019-02-23
A velúr cipő már évek óta élvezi a kibontakozó népszerűségét. Ez a fajta lábbeli nagyszerű, és a jól megtervezett női és férfi modellek figyelmet érdemelnek. Az anyag gőzének tiszta tartása egy kicsit több munkát igényel, mint a szembőr esetében. A velúr varázsa a gyönyörű textúrájában és lágyságában rejlik, ezért szinte minden egyes feltevés után emlékeznünk kell a lábbeli megfelelő impregnálására és ápolására. Javasoljuk, hogyan kell megtanulni, hogyan kell vigyázni egy pár szarvasbőrre, hogy a tisztítás kevés időt vegyen igénybe, és a cipő hosszú ideig jól néz ki.
2019-02-23
Sok középiskolás diák számára a bál egy alkalom az élet első csapjainak kiválasztására. A vékony oszlop szivattyúi elvarázsolják báját. Ezek az időtlen cipők nagyon elegánsnak néznek ki, kombinálva egy elegáns ruhaval, ők is arra szolgálnak, hogy minden tinédzserhez nőiességet adjunk. Azt tanácsoljuk, hogy mit kell keresnie a csapok kiválasztásakor, hogy azok ne csak egy párt vásárlására váljanak.
2019-02-23
A külső hőmérséklet a tél közepét jelzi, de a kifutón a tavasz tiszta széllökését érezheti. Várjuk a következő szezonot. Kellemesebbé tehetjük elvárásainkat az első tavaszi vásárlással. Az alábbiakban javasoljuk, hogy mi lesz a legdivatosabb cipő 2019 tavaszán!
2019-02-23
Az első elegáns cipőt fiúknak választjuk, leggyakrabban az áldozáshoz és a középiskola vagy az általános iskola végén tartandó vizsgahez. Ha egy fiatal ember életében nincs sok hivatalos alkalom, akkor leggyakrabban az utolsó évben leszünk, mielőtt a következő párot újból kiválasztják. A rudazat nagyon magasan van lógva - a cipőnek kellemesnek kell lennie a tinédzsernek, és annyira sokoldalúnak és kényelmesnek kell lennie, hogy rá lehessen tenni a promóra és a vizsgákra. Azt tanácsoljuk, hogyan kell kiválasztani a legjobb cipőt a középiskolai végzettségűek számára.
2019-02-15
Egy másik, második cikkel állunk szemben a lábbeli trivia sorozatából. Kivételesen visszatérünk egy kicsit az idő múlásával, először emlékezve a közelebbi korra és a végén Marie Antoinette alakjára. Mielőtt megérkezik, érdemes megkérdezni magadtól, hogy a cipő lehet-e ... a boldogság szimbóluma? Igen! Kiderül, hogy Ázsiában gyakran szép csapok vannak beágyazva az épületekbe, amikor azokat elhozzák. Ezek célja, hogy jólétet teremtsenek az új lakosok számára!
2019-02-08
Természetesen megtalálja ezeket a jellegzetes cipőket sárga, szinte mustár színben. A cipőiparban a siker szimbóluma. A Timberland Amerikában, pontosan az Egyesült Államokban született, mintegy 50 évvel ezelőtt. Népszerűségük azonban nem csökken, éppen ellenkezőleg - egyre gyakrabban a divattervezők használják őket stilizálásukra, függetlenül attól, hogy mikor készültek. Jelenleg a timberland a jó, tartós cipő szimbóluma is, amelyet nem érdemes feladni.
2019-01-30
Következő szövegünk mai témája a cipőszám kérdése. A nők válaszolják meg a legjobb választ - még mindig kevés van. Az úriembereknek nincs szükségük annyira lábbelikre, de néha érdemes szétrúgni és elgondolkozni, vajon van-e néha néhány cipő? És minden bizonnyal az! Nemcsak a mindennapi sétához, legalább két párhoz kell viselni cipőt, hanem cipőt is különleges eseményekhez vagy ünnepségekhez. A női ruhásszekrényben a sarok vagy az alacsony sarkú cipő kötelező lesz, kiemelve a ruhát. És a férfiak számára a lakkozott, elegáns cipő az az alap, amely nélkül nem tudsz mozogni!
2019-01-18
Szereted olyan cipőket, mint mi? Az biztos! Ez az oka annak, hogy ez a munkahét rövid bejegyzésgel zárul, nem csupán a cipőkről és azok fajtáiról, hanem érdekes tényekről a cipőkről. Ha érdekel néhány érdekes tény megismerése, kérjük, olvassa el az első ilyen típusú blogbejegyzés ButyModne.pl oldalát!
2019-01-13
A leggyakrabban a házhoz kapcsolódnak, csak jó emlékeket hoznak vissza és védik a hideg padló ellen, különösen ősszel vagy télen. Nélkülük nagyon nehéz. A csupasz lábaknak megfelelő kötés szükséges, és a zokni csúsznak a táncparketten. Logikus és praktikus választás a papucs vásárlása lesz, ami boldoggá tesz minket. Ne felejtse el, hogy csak gyerekeknek vásárolja meg őket - a formatervezési szabadság miatt a felnőttek is szívesen viselik őket.
2019-01-09
A tél a megfelelő idő a gyermek immunitásának felépítésére. Ne feladjuk a sétákat és a közös tevékenységeket a szabadban - hóember készítését vagy hógolyók dobását - még akkor sem, ha a hó az ablak közelében van, és a hideg az orrába tapint bennünket. Vigyázzunk a megfelelő ruházatra, hogy gyermeke nem fog túlmelegedni vagy izzadni. A cipők szintén fontosak, amelyeknek köszönhetően áthaladhat a havas járdákon, és beugrhat a hófoltokba. Mi lesz a legjobb hócipő a többéves gyerekek számára?
2019-01-09
Az év utolsó negyedévében, amikor eladási és vásárlási terveket kell végrehajtania, minden nap költözünk a városban, próbálunk profinak és reprezentatívnek tűnni az ügyfelekkel való találkozók során. Kedvezőtlen időjárási körülmények között vigyázzunk a ruházat egyik legfontosabb elemére, amely segít a jó első benyomásunkban - a cipőkben. A megfelelő lábbelinek melegnek kell lennie, nem szabad esőben megolvadni, kényelmesnek és mindenekelőtt elegánsnak. Javasoljuk, hogy mely cipők lesznek a legjobbak télen egy divatos férfi számára.
2019-01-09
Nagyszerű esemény az a nap, amikor a gyermekünk először óvodába jár. Több hónapig felkészítjük a gyermeket erre a pillanatra - beszélgetéseket folytatunk játékokról, kollégákról, vacsorákról. Összeállítunk egy óvodás ruhát is, amely tartalmazza a megfelelő cipőt, amelyet gyermekének minden nap több órán keresztül lábán tartja. Javasoljuk, hogy mely modellek lesznek a legmegfelelőbbek az óvoda számára.
2019-01-09
Arra készülünk, hogy felkészüljünk a szilveszteri partira. Függetlenül attól, hogy hol töltjük ezt a különleges estét, ne felejtsük el magunkat a szervezet hevében. A ruha és a smink tervezése nagyon szórakoztató és kellemes érzelmek. Válasszunk divatos ruházatot, illő kiegészítőket és fenomenális cipőt, hogy jól érezzük magunkat és mosolyogva üdvözöljük az új évet.
2019-01-02
A szilveszter mögöttünk áll, és a karnevál előttünk áll. Ez az az időszak, amelyben egyszerűen csak játszani kell, mindentől függetlenül. De annak érdekében, hogy ez megtörténjen, egy nagy párt mellett, meg kell találnia egy gyönyörű, egyedi stilizálást is, amelyben csillagként fogja érezni magát. Hogyan csináljuk? Személy szerint azt javasoljuk, hogy kezdje ... cipővel! Ez nem egészen hagyományos megközelítés, de a cipő dönt, hogy mekkora lesz a karneváli partiján.
2018-12-19
A Mukluki olyan hagyomány, amely nem ismert a lengyelek számára, de más nemzetek számára is ismert. A Mukluki-t hagyományosan állati bőrből készítették - rénszarvasból vagy fókaból, de a 21. században manapság nem forgalmaznak hasonló termékeket. Ez nem változtat azon a tényen, hogy a név továbbra is működik. Különböző anyagból varrott téli csizma. Nem tipikus hócsizma és csizma. A Mukluki-ban van valami bennük! Érdemes felhasználni és elbűvölni 2018 utolsó napjait!
2018-12-16
Télen, amikor kint van hó, és a hideg bizarr a lábánál, olyan cipőt választunk, amely megtartja a meleget. Szigetelt, hosszú csizmát vagy szilárd hócsizmát vetünk fel, hogy állni tudjunk a buszmegállóban, vagy ha az autó hótakarítása nem fejeződött be fagygal. A megfelelő lábbeli tökéletesen teljesíti külső funkcióját. De mi a teendő egy meleg irodába érkezés után?
2018-12-16
A karácsony gyorsan közeledik. Ez egy különleges idő, amelyet családdal és barátaival együtt töltünk. A lakás dekorációja, a menü és a karácsonyfa elhelyezési helye gondosan megtervezett. Az előkészületek őrületében emlékezzünk magunkról is. Vegyünk egy pillanatra, és válasszunk olyan jelmezeket, amelyekben a karácsony estéjén és az ünnepélyes vacsorákon különlegesen érezzük magunkat. Melyik cipőt lehet a legjobban felállítani a családi családi összejövetelekre?
2018-12-16
A hőmérők higanytartója -10 ° C alá esett, és a legnagyobb fagyokat további sálakkal borították. Ilyen időben nagyon könnyű megfázni, ezért vigyázz magadra. Itt az ideje, hogy cserélje kedvenc őszi cipőjét szilárd, meleg téli cipőre. Minden évben dilemmával kell szembenéznie, hogy okosnak és fagyosnak tűnik-e, vagy melegre illeszkedő, de nem divatos cipőt válasszon télen? Feleslegesen!
2018-12-16
A tél kényelmes kanapéval, meleg papucsokkal és finom csokoládéval társul, nem pedig a testmozgással. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy a boldogság érzése csak átmeneti lesz - a hideg hónapok hamarosan elmúlnak, és további kilogrammokkal maradunk. Ezért, mielőtt mindenki emlékszik a ruhásszekrénybe nyomott fürdőruhákra, már elkészíthetjük az élet formáját. A tél nem mentség! Amikor az ablak hidegen fagyos, elkezdhetjük a sport kalandját az edzőteremben a helyi fitnesz klubban. A futópadok arra várnak, hogy lábukra tegyék őket. Csak a megfelelő cipőre van szükségünk.
2018-12-14
Ez az első újév előtti cikkünk, amelyben nemcsak kényelmes cipőt kínálunk a testmozgáshoz, hanem az újévi egyik állásfoglalást is. Mindannyiunknak gondoskodnia kell egészségéről. Sportok közül választhatunk, a színek közül, de megfelelő álruházat nélkül nem tetszik. A kényelmes cipő csak akkor képes kielégíteni, ha komolyan vesszük ezt a témát. Hogyan lehet ezt megtenni? Hogyan vásárolhatja meg ezeket a jó, jó minőségű sportcipőt? Erről a mai cikkben.
2018-12-06
Kényelmes. Ezt megerősíti minden olyan nő, akinek több mint két órán át túl magas sarkú cipőt kellett töltenie és felállnia. Minden cipőpár nagyszerűnek bizonyulhat, ha a teljes stilizálással, ruhaval vagy elegáns nadrággal kombináljuk őket. Ez a választás a miénk, de érdemes emlékezni arra, hogy miként választhatunk ilyen ruhát, mielőtt egyes elemeket vásárolnánk. Az ütemezés segít elkerülni a csalódásokat - mert kinek vannak, ugye? Ezért ...
2018-11-28
Snowboots. Valószínűleg gyermekek cipőivel vannak kapcsolatban, nem túl divatos és nyers. Ezzel a cikkel azonban meg akarjuk mutatni, hogy az ilyen típusú cipőkre nagyon szükség van. Nem csak azért, mert bolyhos hóval foglalkoznak, hanem azért is, mert minden probléma nélkül maximális meleget biztosítanak. Ismert, hogy az átázott láb beteg láb - a rossz cipő nem nyújt védelmet az évszakos megfázás ellen, és egyikünk sem akarja, hogy beteg legyen, főleg azért, mert az ünnepek a sarkon vannak.
2018-11-20
A téli csizma gyerekeknek mindig nagy kihívás. Nem csak szépek lehetnek. Ezeknek kényelmeseknek kell lenniük, és jól védeniük kell a kis lábakat a hidegtől, a hótól, valamint a plüssétől. A felesleges és veszélyes betegségek lehetősége miatt jól össze kell hangolni őket. Szóval hogyan illeszkedik tökéletesen a gyermekcipő? Milyen formájú legyen a cipő, hogy maga a hóban szórakozzon, tiszta öröm?
2018-11-14
A gyönyörű lengyel ősz lassan véget ér. Egy pillanat alatt november is eltűnik, nem is beszélve szeptemberről és októberről. Mivel ez az esős évszak nagyon megbocsátó volt, és rengeteg napos időjárást biztosított nekünk, reméljük, hogy a tél nem ad hóval, és végül fehér karácsony lesz.
2018-11-09
Mindenekelőtt nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy egyetlen ember sem él. Van - és érdemes megtenni - akár három pár különböző cipőt is eshetünk, amelyeknek köszönhetően jobban érezzük magunkat. Vásárolhatunk elegáns, eredeti cipőket, amelyek tökéletesen alkalmasak például Andrew partijára, mindennapi cipőket és különleges alkalmakra szolgáló cipőket, amelyek nagyon kényelmesek és elpusztíthatatlanok.
2018-10-30
Minden évben a csizma a cipő, amelyet a városban a nők leggyakrabban választanak. Egyedülállóan univerzálisak, és minden stilizációhoz és minden helyzethez megfelelnek. A térdcsizmák kötelesek minden szekrényben lévő nő számára, ezért sietünk néhány érdekes tényről az ezeknek a cipőknek a stilizálásáról. A csizmát választó nők nagyon szórakoztatóak lehetnek ebben a szezonban. Miért? Nem csak azért, mert a közelmúltban divatos a csizma a magas felsővel, hanem azért is, mert érdemes választani az ilyen típusú lábbeli különböző őszi színeit.
2018-10-12
Ebben a szezonban a legnépszerűbbek a különféle típusú csizmák, de nemcsak bármilyen. Elsősorban egy gyönyörű és szemet gyönyörködtető tartozékról szólnak, mint például fúvókák, csapok, tapaszok és még vastag csipkék is. Idén őszi cipőmodellek késztetnek bennünket, és nem csak a laza, alkalmi stilizálásra. Az igényesebbek és az elegánsabbak számára is. Hogyan lehet csatlakoztatni? Először is, a felső ruházattal. Körmös bojtós csizma hasznos az árokkabát és a kabát esetében. Ennek a karomnak a megszerzéséhez érdemes láncot vagy dekoratív lapos csapokkal ellátott cipőt vásárolni, amelyek oldalán vannak a nőies jelleg hangsúlyozására. Ez jó hír azoknak a nőknek, akik értékelik a függetlenséget, a nőies szépséget és egy kis őrültséget a ruháik kialakításakor.
2018-10-05
A Guanyokat elsősorban az ifjúsági mozgalmakhoz kötik, nem teljesen nőiesek - éppen ellenkezőleg. A csizma azonban, mint esőcipő, tökéletesen helyettesítheti a csizmát és a csizmát, amelyekre még mindig meleg. Jelenleg sok érdekes pár cipőt láthatunk, amelyek minden nő figyelmét felkeltenék. Miért?
2018-09-26
Az őszi női cipő vitatott kérdés. Sok szép típus és modell létezik, és nem lehet egyértelműen bejelenteni, hogy ez és ez a cipő lesz a 2018/19 őszi / téli szezon álma. Időközben gyorsan el kell döntenie. A hideg levegő felhőket és esőt hozott Lengyelországba. Jó lehet a gombaszedőknek, de a nőknek nem, akiknek csak maguknak kell megtalálniuk a tökéletes cipőt.
2018-09-19
A Wellingtons egy pár cipő, amelyet minden bizonnyal asszociálunk a gyerekekkel, a pocsolya és a kert. Ezen egyesületek mindegyike elég jó ahhoz, hogy megkérdezze: milyen vasalásokra lesz szükség számomra ebben a szezonban. Túl nagy többségünk elfelejtette, milyen érzés gyerek lenni. Nem dobjuk magunkat pocsolyákba, és nem ugorunk rájuk, egyszerű, de gyönyörű benyomásokat rendelve. Ez nem változtat azon a tényen, hogy nem kell átmennünk a pocsolyakon - például a munka útján, amikor nagyon késünk.
2018-09-07
Őszi! Szeretnénk mondani, de tudjuk, hogy szeptemberben lassan elrejtjük a nyári cipőket, a papucsokkal cipőt és szandált cserélve. Az időjárás is gyorsan romlik - heves és hosszan esőzik, és a világ cseppekben és színes levelekben elsüllyed. Ezért érdemes olyan cipőt vásárolni, amely nem okoz problémát. Az esős évszak ideális ideje szekrény szellőztetésére és új cipő hozzáadására! A mai bejegyzésben megmondjuk Önnek, milyen könnyű ilyen cipőket online vásárolni.
2018-08-29
Az iskolai cipő nagyon fontos része a szeptemberi laikusnak. Bár a szülők és a gyermekek figyelme az iskolatáskákra összpontosít, a jegyzetfüzetek, valamint a ceruzatok, a cipők és a ruházat szintén szükségesek. Nem minden szülő végül tudja, milyen cipőt válasszon kisgyermeke vagy tinédzser számára, aki új iskolába vagy új osztályba jár.
2018-08-24
A mai szokatlan bejegyzés a cipők birtoklásának kedvenc részét - a vásárlásokat - érinti. A cipővásárlás nem csak kellemes tevékenység, hanem nagyon hosszú távú, különösen, ha hirtelen az életünk legjobb promóciójára kerül. Noha a szabadság véget ér, mégis vásárolhat pár pár papucsot és szandált az üzletekben. Miért?
2018-08-15
A megfelelő cipő vásárlása még soha nem volt ilyen egyszerű - ez vonatkozik minden típusú cipőre, amellyel csak foglalkozunk. Néha azonban sok pár cipőt és cipőt vásárolunk, amelyek egyszerűen feleslegesek. Miért? Néhányuk gyorsan megsemmisül, mert nem jó minőségűek, vagy túlságosan gyakran használják őket. A jó minőségű cipők vásárlása mellett többféle módszer létezik, amelyeket érdemes megfigyelni, ha egy cipőmodellnél egynél több évadot szeretne élvezni. Mindenekelőtt mindig vigyázzon a cipőre, azaz viselje őket, hogy ne rombolja el a hátsó részét, és ne keverje össze a lábad sem. Ennek köszönhetően a tippet is meg fogjuk menteni.
2018-08-12
A mai hosszú cím kissé meleg lesz, bár augusztus közepe hamarosan elmúlik. A meleg levegő és a továbbra is tartós ünnepi idő azonban ösztönzi az ünnepi bejegyzések írását, és ezt ma csináljuk. A címben feltett kérdés természetesen nem a legkönnyebb, főleg, ha például hétvégén megyünk. Van egy kis poggyászunk, ami nem engedi, hogy első pillantásra felesleges cipőt hozzunk hozzájuk. De biztos vagy benne? Szüksége lesz néha extra cipőre?
2018-08-01
A bőr cipő olyan lábbeli, amely a szekrényünkben legyen, legalább nyáron vagy télen. Az ilyen cipők nemcsak rendkívül tartósak, hanem gyönyörűek is. Alkalmasak esküvőre vagy karácsonyra. Minden a körülményektől függ. És ha vásárlásuk egyszerű és kellemes, akkor ezeknek a cipőknek a gondozása sok türelmet és szabályszerűséget igényel. Csak így hosszabb ideig élvezhetjük minőségüket és esztétikájukat.
2018-07-25
A cipővásárlás nehéz dolog. Minden elfoglalt nő tud róla, akinek nincs ideje sétálni a helyhez kötött üzletekben, és szorosan figyelni minden párt. Ezért határozottan - amint láthatja - inkább az online áruházat részesítjük előnyben. A kiváló fényképminőségnek, valamint a nagyon világos leírásoknak köszönhetően a lábbeli kiválasztása nem olyan nagy probléma. Ezenkívül otthon ülve több párt rendelhet, akár az egész család számára.
2018-07-17
Azt szeretnénk mondani, hogy ez minden bizonnyal kényelmes, de nem fog sok segítséget nyújtani a megfelelő cipőpár kiválasztásakor. Valójában számos tipp van, amelyek elősegítik a ház elkészítését a bájos hegyi utak meglátogatásához. Ma szeretnénk összegyűjteni őket egy ésszerű cikkben, amely jelentősen enyhíti a túrázáshoz szükséges cipők kiválasztásának problémáját.
2017-05-22

A legkényelmesebb sarkú cipő nem tartozik ide. Még akkor is, ha jól körvonalazódnak, és sehol sem fájnak, a lábak gyorsabban fáradnak, akadályozzák a lábak vérellátását és a lábak természetellenesen hajlottak. Vannak, akiknek azonban minden nap sarkú cipőt kell viselniük (pl. Amikor a munka során a dresscode megköveteli), mások jól néznek ki, mások pedig csak úgy, mint a sarok. De nem mindig akarjuk, vagy megengedhetjük magának, hogy egész nap sétáljunk a magas sarkú cipőben, mégis szeretnénk néhány centimétert hozzátenni. Szerencsére van tanács! Sarok és ékek segítségre jönnek hozzánk!

 

2017-05-08

Ki nem ismeri őket, és ki nem viseli őket? Ezek a XX. Századi ikon: JEANS!

2017-04-27

A tavasz nem ront bennünket ebben az évben, de közeledik a májusi hosszú hétvége! Megy valahova, vagy otthon marad?

2017-04-10

A Szent Húsvét már az övénél van. Családi összejövetelek, nagylelkűen borított asztalok, Śmingus dyngus és korábbi "tojás" a munka során. Időnként féltékeny kolléga vagy unokatestvére féltékenynek tűnik. Mi a teendő, ha szép és ünnepi?

2017-04-03

Úgy tűnik, hogy a tavasz jó állapotba került. Már készül a tavaszi takarításra, és álmodik a nyári ruhák, cipők vagy szandál elindításáról? Tudja, hogyan kell vigyázni a téli csizmára? Ha nem, akkor el kell olvasnia ezt a cikket!

2017-03-26

Gondolkozott már azon azon, hogy milyen cipőbe mennek a különböző évszakokat képviselő emberek? Véleményem szerint a tél emu-ban megy, és a színes Lady Spring természetesen színes cipőkben jön be! A varázslatos cipőinek köszönhetően virágzik minden olyan földterület, amelyre a lábát felteszi! Egyetért velem?

A cipőknek története van és hosszabb, mint gondolnánk.

2017-03-15

Gyorsan jön a tavasz! A gyepen apró zöld fű-darabok, sőt krókuszok vagy hóvirágok láthatók. Még mindig nehéz téli csizma van a lábadon? Túl hideg a cipők számára, nem is beszélve a balettcipőről, szóval mit kell viselni? BOTKI! Itt csinálják a legnagyobb divatművészek - Chiara Ferragani, Olivia Palermo és Ines dela Fressange. Meghódították Párizst, az esős Londonot és New York-ot. De mit tudunk róluk, elvégre ezek a téli cipők. Nos, nem! A csizma tavasszal is velünk marad! És meglátja miért!

2016-10-19

A magas sarkú cipők iránti szeretet néha a viszonosság nélküli szerelem. Miért vannak azok a csapok, amelyeket annyira szeretünk?
kényelmetlen?

2016-10-19

A sarkú cipő nőibb és vonzóbbnak érzi magunkat. Hozzáadnak nekünk néhány hüvelyk magasságot, de önbizalmat és szexuális vonzeretet is hozzáadnak. Lábaink hosszabbá válnak, és a sziluett is karcsúbb. Manapság a nőiesség tulajdonságához kapcsolódnak, de mindig is voltak ilyenek?

2016-10-19

A cipőjét egész évben vigyáznia kell. Függetlenül a szezontól és az időjárástól, mert ők a mi kirakatunk.

2016-10-10

Az óvodásnak megfelelő cipő kiválasztása valódi kihívás! A gyermek lába növekszik, ezért azt nem szabad deformálni a rosszul választott cipő miatt, de mit jelent ez valójában? A mai napról a blogunkon.

2016-10-10

A nyár lassan véget ér, tehát érdemes felkészülni a következő szezonra. Noha szeptember kényezteti az időjárást és hagyja elfelejteni az esést, október sokkal hidegebb lesz. Nem marad, tehát nem más, mint átnézni a szekrényét, és megnézni, mi hiányzik az őszi szezonra.

2016-10-03

Legtöbbünk ismeri a lábméretet, és cipővásárláskor azt is tudjuk, hogy az egyes gyártók méretei eltérnek.

2016-05-03