Amerikai kék cipők American Club LH64 / 21

A termék nem elérhető ;(

Az American Club LH64/21 amerikai kék tornacipő kiváló választás azoknak a szülőknek, akik kényelmes és divatos lábbelit keresnek gyermekeik számára. Ezek a bájos, az amerikai casual stílusból származó tornacipők rendkívüli funkcionális jellemzőiknek és vonzó dizájnjuknak köszönhetően hamar elnyerik a gyerekek és gondviselőik szimpátiáját.

Ezeknek a tornacipőknek a kényelmét a puha fehér gumitalp alapozza meg, amely nemcsak kiváló párnázást biztosít járás közben, hanem hatékonyan védi a lábfejet az egyenetlen tereptől is. Ezek textil lábbelik, azaz minőségi anyagokból készültek, amelyek a melegebb napokon is garantálják a megfelelő légáramlást és hőkomfortot.

Ami különösen kiemelkedik, az az elegáns kivitel, amely kiemeli a gyártó figyelmét a részletekre. A cipők kék színe élénk és kifejező, ami szemet gyönyörködtetővé és stílusossá teszi a cipőt. Hasznosak az iskolában és a szabadban való játék során is.

A tépőzáras rögzítés egy másik különösen fontos előny. Ennek a rögzítésnek köszönhetően a gyerekek gyorsan és egyszerűen maguk is fel- és levehetik a cipőt, sőt, a tépőzárral a tornacipőket egyénileg a gyermek lábához igazíthatják, ami különösen fontos a gyors növekedés időszakában.

Az is fontos, hogy az American Club LH64/21 tornacipők uniszexek, így fiúknak és lányoknak egyaránt tökéletesek. Ez nem korlátozza sokoldalúságukat, sőt további előnyt jelent – ​​a cipőket nemtől függetlenül fiatalabb testvéreknek is át lehet adni.

A csomagolt termék súlya mindössze 0,4 kg, így ezek a tornacipők nem jelentenek további terhet a gyermekek lábának, így egész nap szabadon élvezhetik a tevékenységeket.

Összefoglalva, a kék American Club LH64/21 tornacipő bölcs választás minden szülő számára, aki értékeli gyermeke lábbelijének esztétikáját és funkcionalitását. Vizuális és funkcionális megkérdőjelezhetetlen értéküknek köszönhetően gyorsan a gyermek gardróbjának nélkülözhetetlen elemévé válnak.

  • karakter: hiánya
  • Gyártó kód: 5903497011007
  • Szín: kék
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|
Minden rendben, gyors szállítás. Ajánlom!
|