American Club Amerikai 1515-ös szürke szandál fiúknak narancssárga

A termék nem elérhető ;(

Az American Club, a sok éves hagyományokkal rendelkező cég olyan kollekciót készít, amelynek tervei a globális divattrendekre épülnek.


Szakképzett személyzet, a legújabb technológia teszi az American Club cipőket egyedi stílusúvá, kiváló minőségűvé, és a részletek is tökéletesen kidolgozottak.


Ez a márka vezető szerepet tölt be a gyermekcipők terén. A bőr gyermekcipők a cég egyik leggyakrabban vásárolt termékei.


Az 1515-ös számmal ellátott gyerekszandálok nemcsak vonzóak. Ezeket a cipőket úgy tervezték, hogy gondoskodjanak a kis láb megfelelő fejlődéséről és alakjáról. A lábak jól tartanak, járás közben ne csavarodjanak, ne csavarodjanak. Tépőzárral vannak rögzítve, aminek köszönhetően a gyermek maga állíthatja be őket. Természetes bőrből készültek, aminek köszönhetően a láb lélegzik és nem izzad.


A 1515-ös szandál tipikus kislány cipő. Fehér színűek, rózsaszín kiegészítőkkel. Ezeknek a cipőknek minden eleme, mint az öv, a dísztárgyak stb. igazi dísze egy kis hölgy öltözékének.

  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • További információ: Bőr talpbetét
  • szex: A fiúk
  • karakter: Egyéb
  • Szín: szürke narancssárga

Köszönjük megjegyzését.

|
Tökéletes kapcsolat az eladóval, expressz szállítási idő. Ki kellett cserélnünk a cipőt (rossz méret), de az eladó professzionalizmusa miatt minden gördülékenyen és "fájdalommentesen ment. Szívből ajánlom az Eladóval való vásárlást. Üdvözlettel.