American Club Amerikai 1287 fekete férfi sportszandál

A termék nem elérhető ;(

Az American Club sportszandál kiváló minőségű férfi lábbeli, amelyet tavasszal és nyáron kell viselni. Szilárdan elkészítve teljes kényelmet biztosítanak a lábnak, ugyanakkor szép megjelenésűek.


Az American Club szandálok fő előnye a kidolgozás minősége. A részletekre való odafigyeléssel készültek, tartósak és ellenállnak a sérüléseknek. A cipő felső rétege kiváló minőségű textil anyagból készült, amely nem dörzsölődik és nem reped - sokáig megőrzi eredeti megjelenését, kellemes tapintású, így nem okoz horzsolást a bőrön.


A cipő vastag talppal van ellátva, amely még egyenetlen, kellemetlen talajon való járáskor is garantálja a láb kényelmét. Ezenkívül a kényelmes csat lehetővé teszi a cipő gyors fel- és levételét, így a szandál nagyon kényelmes és praktikus. Az American Club szandálok előnye a bőr talpbetét is – ez garantálja a megfelelő szellőzést még magas hőmérsékleten is.


Az American Club sportcipők eredeti dizájnnal is rendelkeznek - a modern, sportos szabás a klasszikus feketével kombinálva alkalomtól függetlenül jól néz ki.

  • Domináns minta: minta nélkül
  • Talpbetét anyaga: Természetes bőr
  • Szín: fekete
  • Külső anyag: Műbőr

Köszönjük megjegyzését.

|
A tranzakció példaértékű volt. Ajánlom ezt az eladót !!!!!!!!!