American Club DR04 / 20 fiú szandál sötétkék zöld

A termék nem elérhető ;(

Az American Club DR04/20 fiú szandálok a funkcionalitás, a kényelem és a modern dizájn tökéletes kombinációját képviselik, kielégítve az aktív gyerekek igényeit. Az innovatív, kopásálló szintetikus anyagból készült szandálok garantálják a tartósságot még a legintenzívebb játék során is.

A fiatal lábnak védelmet és tartást biztosító DR04/20 modellt zárt előlap jellemzi, amely hatékonyan megakadályozza a láb kicsúszását, ami kulcsfontosságú elem a szabadban való játék során. A tartós tépőzárnak köszönhetően a szandálok könnyen felvehetők, és tökéletesen illeszkednek a kis lábhoz, ami növeli a biztonságot és a használat kényelmét.

A lábbeli talpbetét úgy lett megtervezve, hogy biztosítsa a láb megfelelő helyzetét, támogassa a gyermek egészséges fejlődését. A rugalmas, mégis masszív termogumi talp nemcsak elszigeteli a lábat a talajtól, hanem mozgásszabadságot is biztosít, így a gyerekek korlátozások nélkül futhatnak, ugrálhatnak és felfedezhetik a világot.

Az American Club DR04/20 szandálok kialakítása éppoly átgondolt, mint a műszaki jellemzőik. A sötétkék és zöld színek, valamint a modern dizájn együttesen teszik ezeket a lábbeliket könnyedén a fiatal trendalakítók ízlésének megfelelővé, és stílusossá teszik őket a meleg napokon.

A kényelmet, a stílust és az aktív életmódot értékelő fiúk számára készült DR04/20 szandál a neves American Club márkától tökéletes választás a nyári szezonra. Legyen szó egy játszótérről vagy egy családi kirándulásról, ezek a fiúszandálok kényelmet, biztonságot és nagyszerű megjelenést biztosítanak.

  • karakter: hiánya
  • Gyártó kód: BM84280
  • Szín: haditengerészet zöld
  • Anyag: Műbőr
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|