American Club szandál 310943 rózsaszín zöld fehér

A termék nem elérhető ;(

**American Club szandálok – tökéletes választás aktív gyerekeknek**

A 310943-as mintájú American Club szandál tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik nem csak kényelmes, de stílusos lábbelit is keresnek gyermekeiknek a melegebb napokon. A bemutatott modellt színei különböztetik meg - a rózsaszín, zöld és fehér kombinációja friss és vidám megjelenést kölcsönöz nekik, amely minden bizonnyal vonzó lesz a fiatal felhasználók számára.

Az American Club márka által gyártott, a vásárlók által jól ismert és nagyra értékelt szandálok továbbra is hűen tükrözik a cég filozófiáját, amely a kiváló minőségű kidolgozásra és a viselési kényelemre összpontosít. A tartós, szintetikus anyagok megválasztása a gyártás során garantálja, hogy ezek a lábbelik hosszú hónapokig szolgálnak, még akkor is, ha energikus gyerekek intenzíven használják.

A szandálok kulcseleme a természetes bőr talpbetét, amely nemcsak kényelmet, hanem megfelelő klímát is biztosít a lábnak, hozzájárulva az egészséges fejlődéshez és a viselési higiénia növeléséhez. A profilozott talpbetét biztosítja a lábak megfelelő alátámasztását, ami rendkívül fontos a gyermek csontrendszerének kialakítása során.

A termogumiból készült talp rugalmasságával és kopásállóságával tűnik ki, ami különösen fontos a gyermekcipőkben, amelyeket gyakran különféle felületeken tesztelnek. A talp minőségének szigorú megközelítése révén a gyermek biztonságban érzi magát futás, ugrás és játék közben.

A szandálok praktikus tépőzáras pántokkal vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik a gyermek számára, hogy gyorsan és egyszerűen tudja felvenni és levenni. Ez egy kulcsfontosságú funkció, amely elősegíti a függetlenséget és az önellátásra tanít. Ezenkívül a merev sarokellenző stabilizálja a sarkot és védi a lábat a sérülésektől.

A gyártó, az American Club elismert a gyerekcipők piacán, az említett szandálok pedig remek példái annak, hogy a nagyszerű dizájn funkcionalitással és kényelemmel párosulhat.

Gyerek kategóriában » Gyerekeknek » A 310943 mintájú American Club szandálok határozottan felkeltik a figyelmet, és mind minőségben, mind árban egyedülálló ajánlatot jelentenek - igazán "nagyon jó áron" kaphatók, ami vonzó választássá teszi a szülők számára tartós lábbelit keresek gyerekeknek.gyermekeiknek.

Az American Club szandál kiválasztásával nemcsak a divatos megjelenést garantálja gyermekének, hanem mindenekelőtt a kényelmet és biztonságot minden helyzetben – legyen szó játszótérről, sétákról vagy családi kirándulásokról. Ezért érdemes odafigyelni erre a termékre, amikor eljött az ideje, hogy nyári gyerekcipőt válasszunk.

  • Szín: rózsaszín zöld fehér
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét Profilozott betét

Köszönjük megjegyzését.

|
A tranzakció sikeres volt. Ajánlom.
|
A TEGO ALLEGROwicz vásárlása tiszta öröm - gyorsan és megbízhatóan!